O meni

Zovem se Romina i od malih nogu zaljubiljena sam u pokret i ples kojim sam se intenzivno bavila sve do svoje 18-te godine. Nakon teške povrede i trajnih posljedica, bez obzira na brzi povratak u dvoranu, morala sam se oprostiti od profesionalnog plesa. Oduvijek sam bila kreativna i sklona umjetnosti i nastavno na to diplomiram dizajn.

Početkom  2000 - ih odlazim na svoje prve satove dinamične yoge, tražeći „zamjenu“ za ples. Napokon, preko yoge, otkrivam i dobivam još više nego što sam očekivala.

Uz redoviti posao u tvrtci Garden (trgovine organskih proizvoda) gdje sam suvlasnica sa svojim suprugom, i svakodnevnu Ashtanga yoga praksu, uz podršku obitelji završavam obuku za učitelja multistyle dinamične yoge (RYT200). Kontinuirano pohađam radionice i edukacije svjetski poznatih učitelja yoge kao što su: David Robson i Jelena Vesić, Ty Landrum, Javier Castro, David Swenson, Mark Darby, Paul Dallaghan, na kojima proširujem i nadograđujem svoje znanje i praksu.
 

Moj pristup

Yoga je za mene svakodnevna inspiracija. Smatram da je dio svakog od nas, a njena je snaga da kroz „ples s našim dahom“, probudi u svakome od nas oslobađajući osjećaj povratka samom sebi. Svoje znanje koje sam dobila kroz životno i jogijsko iskustvo prenosim drugima da se osjećaju bolje, kroz prilagođen, individualni pristup. U tome mi pomaže i moja "asistentica" Joy mala cavalierka velikog srca :)

Moji klijenti su vrlo različiti, ali njihovi razlozi za započinjanje redovne yoga prakse su slični. Žele se osijećati bolje, fizički snažnije, mentalno mirnije, fokusiranije, sretnije i zadovoljnije.

I tu započinje put i proces koji nosi fizičke i mentalne izazove.

Danas se yoga prakticira u cijelome svijetu i to nije slučajno.

Yogu vježbaju djeca, muškarci, žene, mladi i stari, a postala je i dio svakodnevnice profesionalnim sportašima i plesačima kao alat za sprečavanje ozljeda i poboljšanja koncentracije i fizičke spreme. Prakticiranjem yoge koja se bazira na ravnoteži tijela, uma i duha, oslobađamo se toksina iz tijela i povećavamo vitalnu energiju, što znaći da nam kvaliteta svakodnevnog života postaje bolja.

©2018 by WHITE ROOM