Učitelji

Romina

Od malih nogu zaljubila se u pokret i ples kojim se intenzivno bavila sve do svoje 18-te godine. Nakon teške povrede i trajnih posljedica, bez obzira na brzi povratak u dvoranu, morala se oprostiti od profesionalnog plesa. Oduvijek kreativna i sklona umjetnosti diplomira dizajn. Početkom  2000 - ih odlazi na svoje prve satove dinamične yoge, tražeći „zamjenu“ za ples. Napokon, preko yoge, otkriva i dobiva više nego što je očekivala. Uz redoviti posao u Gardenu (trgovine organskih proizvoda) kao suvlasnica sa svojim suprugom, i svakodnevnu Ashtanga yoga praksu, uz podršku obitelji završava obuku za učitelja multistyle dinamične yoge (RYT200) u Gaia yoga školi. Kontinuirano pohađa radionice i edukacije od svjetski poznatih učitelja yoge kao što su: David Robson i Jelena Vesić, Ty Landrum, Javier Castro, David Swenson, Mark Darby, Paul Dallaghan, na kojima proširuje i nadograđuje svoje znanje i praksu.


Yoga je za nju svakodnevna inspiracija. Smatra da je dio svakog od nas, a njena je snaga da kroz „ples s našim dahom“, probudi u svakome od nas oslobađajući osjećaj povratka samom sebi. Odlučuje znanje koji je dobila kroz životno i jogijsko iskustvo prenijeti drugima da se osjećaju bolje, kroz WHITE ROOM lifestyle & yoga studio.

Stela

Stela je profesorica talijanskog i španjolskog jezika i književnosti.

Završila je školu za ritmiku i ples te je svoju ljubav prema plesu i pokretu prenijela u svijet fitnessa gdje je dugi niz godina radila kao osobni grupni trener step i acqua aerobika, callaneticsa i pilatesa. Licencirani je fitness instruktor te se redovito usavršava na brojnim edukacijama iz područja pilatesa i fitnessa. 

Tina

Nakon dugogodišnje osobne yogijske prakse, 2012. godine počinje podučavati yogu, s naglaskom na sporiji ritam Vinyase te restorativnu yogu. Prakticira dinamičke stilove yoge kontinuirano nastavljajući edukaciju s renomiranim učiteljima. Pažljivo koristi znanje o poravnanju, anatomiji i individualnim razlikama kako bi se sat odvijao na siguran način za sve polaznike i stvorili zdravi temelji za daljnje napredovanje. Yogu doživljava kao terapeutski alat za kvalitetnije i autentičnije življenje te je prenošenje i korištenje tih alata upravo ono što je veseli kao učiteljicu i trajnu učenicu yoge.
Tina je certificirana učiteljica yoge (RYT 200), Kids&teens yoge, te Prenatal&postnatal yoge. Obuku je završila pri GaiaYoga školi, gdje pohađa i 500-satnu obuku te usporedno pohađa 600-satnu obuku kod Jadranka Mikleca. Diplomirana je psihologinja te educirana u području Thai yoga masaže i Thai akupresure.

Ivana

Istražujući razne sportove i oblike pokreta, Ivana se finalno zaljubljuje u yogu kao kompletnu praksu kojoj nije potrebna nikakva nadopuna. 2010. završava Gaia Yoga 200satnu mullti-style obuku za učitelja yoga te od tada redovno prakticira, podučava i nadopunjuje svoje znanje yoge dodatnim edukacijama: Prenatal yoga TT (Gaia Yoga), Kids&family yoga TT (Rainbow kids), Yin yoga TT (Sebastian Pucelle i Murielle Burellier) i Face yoga (Danielle Collins Face yoga method).

Podučava razne stilove, a posebno je oduševljava mogućnost prilagodbe yoge svakoj osobi i svakom životnom periodu te podrška koju yoga daje na putu kroz svakodnevicu. 

Kroz godine, yoga je za Ivanu postala puno više od same fizičke prakse, veseli je istraživati i sve ostale aspekte drevnog znanja koje nam yoga pruža te ga kombinirati sa ostalim tehnikama, poput sistemskih konstelacija (škola za voditelje Scola) čije radionice također redovito održava.

©2018 by WHITE ROOM