Studio

WHITE ROOM je mjesto za svakog

U WHITE ROOM-u želimo da se osjećate dobrodošlo i opušteno. Želimo da WHITE ROOM postane vaš bijeg iz vanjskog svijeta prepunog buke i stresa te da postane vaša oaza mira i povratka sebi. U današnjem ubrzanom vremenu kada kroz dan protrčimo, WHITE ROOM je mjesto gdje ćete stati i udahnuti.
WHITE ROOM lifestyle i yoga studio za sada u svojem programu nudi pilates i yogu. Otkrijte odgovara li vam više grupni sat yoge ili pilatesa ili individualni sat yoge. U mjesečnu članarinu uključen je dolazak na bilo koji redoviti sat iz našeg programa. Provjerite naš raspored i dođite 15-ak minuta prije početka sata. Najava nije potrebna.

1/1

KURMA LITE GRIP PROSTIRKA

U WHITE ROOM-u koristimo KURMA LITE GRIP prostirku visoke kvalitete. KURMA LITE GRIP prostirka je novitet od jeseni 2018. Prostirka je dizajnirana s novom tkaninom koja pruža dodatno prianjanje za podlogu i bolje primanje ( ne klizi ) te je puno lakša od prethodnih linija s time da se ne narušava njezina izuzetna izdržljivost i trajnost po kojoj je prepoznatljiva.
Stoga je brzo  postala favorit među yoga učiteljima širom svijeta za svakodnevno vježbanje u studiju te kao idealna prostirka za putovanja.
Materijali od kojeg je prostirka izrađena su netoksični i nemaju mirisa kako biste mogli bez brige prakticirati yogu ili bilo koje drugo vježbanje.

www.kurma.eu

Danas se yoga prakticira u cijelom svijetu.

Yogu vježbaju djeca, muškarci, žene, mladi i stari, a postala je i dio svakodnevnice profesionalnim sportašima i plesačima kao alat za sprečavanje ozljeda i poboljšanja koncentracije i fizičke spreme.
Prakticiranjem dinamične yoge koja se bazira na ravnoteži tijela, uma i duha, oslobađamo se toksina iz tijela i povećavamo vitalnu energiju.


Pilates je oblik fizičke aktivnosti inspiriran yogom, gimnastikom i plesom. Radi na povećanju snage, gipkosti, koordinacije, ravnoteže te poboljšanju pravilnog držanja. Osim toga pilates izdužuje i oblikuje tijelo, oslobađa od stresa te pridonosi potpunoj tjelesnoj uravnoteženosti.

„Zaplešite“ sa svojim dahom i učinite najbolje za sebe. Čekamo vas u WHITE ROOM-u!

©2018 by WHITE ROOM