Novosti

Radionica yoge lica:
vježbe za gornji i donji dio lica

15.02.2020. u 10h

Pozivamo vas na novu radionicu!

Osluškivali smo vaše komentare, ideje, želje i prijedloge u prošloj sezoni pa smo ove godine odlučili dodati novu radionicu. Na radionicu su pozvani svi, i vi koji još niste bili niti na jednoj od 3 prošlogodišnje, kao i vi koji ste već bili na nekoj od radionica.

Na radionici ćemo kroz uvodni dio proći i ponoviti neke osnove yoge lica, a nakon toga ćemo napraviti i naučiti 20ak vježbica za gornji i donji dio lica, kako biste odjednom obuhvatili čitavo lice.

Za one koji su već bili na radionici bilo gornjeg, bilo donjeg dijela, ne brinite....radimo i neke nove vježbice, tako da ćete uz ponavljanje dijela lica koji ste već obradili, dobiti i nove vježbice za taj isti dio, a uz to proći i drugi dio lica, koji vam u kompletu nedostaje.

Program radionice:
- procjena vlastitog lica - oblik lica, način starenja, kritični dijelovi
- procjena faktora starenja (općenito) i mogućnosti poboljšanja kvalitete života
- upoznavanje s ključnim mišićima lica
- upoznavanje s vježbicama za svaki od ključnih dijelova lica - čelo, obrve, oči, obrazi, donja čeljust, usta, vrat
- opuštanje
- vrijeme za pitanja i pojašnjenja

Znate li da lice nosi čitav niz stresnih zona i da se na licu odražavaju sve naše emocije? Posljedično lice postaje napeto, dodatna mimika čini svoje i lice dobiva linije i bore, cirkulacija slabi pa dolazi do nakupljanja limfe, toksina i sive boje lica.
U samo nekoliko minuta dnevno, možete svemu navedenome stati na kraj i osvježiti svoje lice uvođenjem novih rutina.

Radionicu vodi: Ivana Crnčić - certificirana instruktorica yoge i yoge lica prema Danielle Collins metodi (više o Ivani na: www.ivanacrncic.com)

Cijena radionice: 400 kuna

Prijave i dodatne informacije na: ivana.m.crncic@gmail.com ili 0995067999

Radionica se održava u White Room-u, Mlinarska 52, Zagreb

Sat Yin yoge na White Room rasporedu

Yin yoga je stil prakticiranja yoge namijenjen svima. Izvodi se na način da se položaji zadržavaju dulje od uobičajenog, ponekad i više od 5 minuta pa je yin yoga vrlo polagana, nježna, ali istovremeno duboka praksa. Yin yoga djeluje na kosti, zglobove i vezivna tkiva i idealna nadopuna bilo kojoj dinamičnoj praksi. Zglobovi postaju mobilniji, a čitavo tijelo fleksibilnije i opuštenije. 

Osim benefita na fizičkom nivou, yin yoga je učinkovit alat za postizanje mirnijeg uma, za smirivanje nakon svakodnevice ispunjene aktivnošću i obavezama i promatranje svog unutarnjeg svijeta. 

Dođite na sat Yina četvrtkom od 19:15 - 20:30 s našom Ivanom.

Dobrođošli su svi bez obzira na predhodno znanje yoge.

Povremeni novi satovi i gostujući učitelji u White Room-u

Povremeno na White Room raspored uvodimo nove satove koji će voditi gostujući učitelj. Redovito pratite izmjene na rasporedu i isprobajte nove stilove s gostujućim učiteljima.

​​

Ako u White Room dolazite prvi puta, sat je u tom slučaju besplatan.

©2018 by WHITE ROOM